Арнолд Шварценегер може и да има трудно за произнасяне име, но

...
Арнолд Шварценегер може и да има трудно за произнасяне име, но
Коментари Харесай

Синът на Шварценегер показва тяло, напомнящо на баща му на младини

Арнолд Шварценегер може и да има мъчно за изговаряне име, само че това не го спря да реализира безусловно всичко, което изиска. От именит първенец в бодибилдинга, до актьор и губернатор на Калифорния.

Понякога си мислим, че и космонавт да беше желал да стане - отново щеше да го реализира. По стъпките на Шварценегер върви и синът му Джоузеф Баена. Физиката на 24-годишния Баена не е като на Арнолд от най-хубавите му години, само че доста припомня на него.

Освен това зад тила си към този момент има няколко участия във филми, а сега даже взе участие в фотосите на Lava. Баена разгласи това с обява в профила си в Instagram, където разгласява своя фотография, на която е гол до кръста и в джунглата. 

Под фотографията предизвика почитателите си да познаят какво ли прави той в сцената от кино лентата. И някои, несъмнено, не се сдържаха и допуснаха, че ще се бие с хищника, правейки отпратка към ролята на татко му в " Хищникът " (1987 г.)

Към момента няма информация по отношение на сюжета на Lava, само че съгласно People фотосите се организират в Хонолулу, Хавай. Освен актьорската професия Джоузеф Баена по-рано тази година разгласи, че е почнал и да развива интензивно кариера като брокер на недвижими парцели.

Джоузеф е извънбрачният наследник на Арнолд от аферата му с Милдред Баена, като има още четири деца от Мария Шрайвър, с която се разведоха след изневярата му.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР